Back to top

"Les rebaixes ja no existeixen"

Així de contundent s'ha mostra el vicepresident del Tomb de Reus, Joan Anton Montaña, al ser preguntat per l'inici de les rebaixes d'hivern que tot just arrancaven aquest dimarts 7 de gener. Una postura que també comparteixen la majoria de comerciants i economistes del territori.
Rebaixes a Reus.

Mentre que la Campanya de Nadal baixa la persiana, les rebaixes d'hivern les obren. No obstant això, són molt els economistes que asseguren que les rebaixes, tal com les coneixem avui dia, tenen els dies comptats. Així de contundent es mostrava el professor de màrqueting de la Universitat Rovira i Virgili, Jaume Gené, a la secció d'economia d'aquesta casa.


I és que després que el govern de Mariano Rajoy canviés la llei l'any 2012, el volum de rebaixes i promocions s'ha disparat de forma vertiginosa, siguin quina sigui l'època de l'any.

Una opinió que també comparteixen els botiguers del territori, com és el cas del vicepresident del Tomb de Reus, Joan Anton Montaña, qui assegura que "les rebaixes ja no existeixen".

Paraules clau: