Back to top

Les reformes del Ploms costaran entre 5 i 7 milions d'euros i estaran enllestides el 2024

Vendre una part del club, liquidar el deute i remodelar les instal·lacions plomistes. Aquest és el pla de viabilitat del Club Natació Reus Ploms.

En els pròxims dies està previst que el Ploms firmi un contracte de compravenda amb AEGIDE, una empresa francesa de residències de gent gran. Un acord que inclou la venda de més de 2.800 metres quadrats del terreny del club, els corresponents a la cantonada de l'avinguda de Tarragona i l'avinguda de Marià Fortuny, on ara s'ubiquen les pistes de pàdel.

D'aquesta manera, l'empresa gal·la pagarà 2,5 milions d'euros per aquesta part de l'entitat. Uns diners "suficients per liquidar el deute del club i que en quedin per l'entitat", assegura als micròfons de Canal Reus el president plomista Isidre Guinjoan. A més a més, amb el sobrant s'iniciaria la remodelació de les instal·lacions, que comptaria amb el trasllat de les pistes de pàdel al pàrquing -que quedaria soterrat- o l'enderroc i la nova construcció d'un edifici on hi ha la piscina de l'avinguda Marià Fortuny, entre d'altres.

Els treballs haurien de començar a principis del 2023, i si tot va segons els terminis calculats pel club, les reformes de les instal·lacions albinegres estarien enllestides el 2024 i tindran un cost d'entre 5 i 7 milions d'euros. Segons Guinjoan, "la residència hauria d'estar feta el 2024, i fins i tot a mitjans o finals del 2023", mentre que les obres de remodelació del Ploms "les podríem inaugurar a primers del 2024". 

Pendents d'una última aprovació

El pròxim mes de maig es reuneix la Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona, en una trobada en la qual està previst que donin el vistiplau al pla de viabilitat de l'entitat, després de les aprovacions de l'Ajuntament de Reus i dels socis i sòcies del club albinegre. Aquesta és l'última aprovació necessària perquè el projecte del Ploms pugui tirar endavant.

Paraules clau:

Notícies relacionades