Back to top

Les reserves en allotjaments rurals pugen un 30%

Els establiments de turisme rural són dels pocs sectors que han pogut salvar la temporada aquest estiu. Al Priorat, per exemple, han vist com augmentava la demanda d'hotels de muntanya i cases rurals en un 30%. Acostumada a rebre força turisme estranger, la comarca ha experimentat un visitant de proximitat sobretot procedent de Barcelona i Girona.

Restauradors i hostalers del Priorat estan força contents de com ha anat l'estiu. Si ve el mes de maig i juny es vivia un escenari de incertesa marcat per la cancel·lació de moltes de les reserves, a partir de juliol i sobretot aquest agost han salvat la temporada amb molt bones xifres.

Des de l'associació Priorat Enoturisme calculen que han augmentat l'activitat en un 30% i amb un tipus de turisme que no és l'habitual a la comarca.

Verema i Enoturisme

De fet, els establiments turístics del Priorat solen treballar més per a les visites relacionades amb la verema i l'enoturisme, és a dir amb un perfil no tant familiar, on el públic estranger hi té força cabuda i menys estacionat. 

Segons Priorat Enoturisme, cuidar el turisme de proximitat, compensa el sector en època de crisi.

Paraules clau:

Notícies relacionades