Back to top

Les roses fan lluir Reus

Dins de la iniciativa "Roses de Reus" la ciutat es vestirà amb una decoració floral pensada per promoure i donar protagonisme al símbol més característic de la ciutat, la rosa de Reus.

Les roses de Reus ja llueixen a les diferents façanes de la ciutat com a l'Ajuntament, la Casa Navàs, el Centre Gaudí o el Palau Bofarull. Aquestes decoracions artístiques, que arriben de la mà dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus i de l'Institut d'Horticultura i Jardineria de Reus, volen captivar als turistes i fer de la rosa de la ciutat, un element encara més característic de la ciutat.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat a l'Ajuntament de Reus ha declarat que "volem celebrar la gran festa de la rosa a la ciutat de Reus".

Dur a terme una activitat d'aquest caire, és de gran valor pels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus, ja que, tal com explica el director de l'escola, Quim Vilafranca, "la intenció dels docents és que els alumnes sempre estiguin en contacte amb la realitat i poder sortir al carrer és el millor per ells".

Roses Reus

El comerç s'adhereix

La rosa, però, no només serà la protagonista a les façanes més emblemàtiques de Reus sinó que gràcies a la participació d'entitats comercials com el Tomb de Reus, la Unió de Botiguers i el Pallol, els aparadors dels seus comerços també es vestiran de gala.


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades