Back to top

Les semifinals de la Lliga Catalana, en joc

El Reus Deportiu Virginias disputarà els quarts de final de la Lliga Catalana aquesta nit contra l'Igualada Rigat. Els de Jordi Garcia volen mantenir la bona dinàmica que han mostrat en la fase de grups de la competició.

En poc més de quinze dies el Reus Deportiu Virginias jugarà dues vegades contra l'Igualada Rigat de Cesc Fernández. En el debut a l'OK Lliga a mitjans de setembre i en els quarts de final de la Lliga Catalana aquest dimecres. Els de l'Anoia s'han plantat a la fase final després de perdre per contra el Barça (11-3) i de guanyar al Girona (2-0). És un equip que, com el Reus, també ha patit baixes importants, com les de Sergi Pla i Roger Bars; però que mantenen jugadors com el capità Ton Baliu, el porter Elagi Deitg o el reusenc Marc Palau.

El Reus s'ha plantat als quarts després de mostrar una bona imatge davant del Voltregà i de l'Alcoi, en dos duels que van acabar amb victòria roig-i-negra. En cas de victòria reusenca, els de Jordi Garcia jugarien les semifinals del divendres contra el guanyador del Calafell-Lleida Llista.

El partit entre reusencs i igualadins es disputarà a partir de les 21:15 h a Sant Hipòlit de Voltregà, seu de la fase final de la Lliga Catalana.

Paraules clau:

Notícies relacionades