Back to top

Les targetes moneders deixen un impacte de 270.000 euros a l'Hospitalet de l'Infant

L'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant tanca la primera tongada de targetes moneder amb èxit. L'estrena d'aquesta iniciativa ha deixat un impacte positiu de 270.000 euros als establiments del municipi.

L'Hospitalet de l'Infant dóna per tancada la primera edició de targetes moneder, una iniciativa econòmica que neix en un context de pandèmia amb la voluntat de suposar un cop de mà per aquells sectors que ho han passat més malament al llarg del període més cru del confinament. El resultat de la campanya 'Fes-la Rodar' s'ha traduït en un impacte econòmic de 270.000 euros al teixit empresarial del municipi. A partir d'aquí, s'han posat en marxa dos tipus de targetes en funció dels ingressos de cada unitat familiar. 

Des de l'associació de botiguers celebren el projecte, tot i que auguren que en properes edicions s'hi puguin adherir més empreses, ja que totes han patit una davallada de volum de feina en els darrers mesos.

De moment, el consistori valora l'èxit de la iniciativa i ja treballa per posar en marxa una segona edició de cara a la primavera.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades