Back to top

Les varietées de Sant Pericu segueixen sumant anys

Els jardins de la Casa Rull s'ha tornat a omplir de reusencs i reusenques que no han volgut faltar a la cita de les Varietées de Sant Pericu. Uns vespres organitzats per Bravium Teatre en què es presenten espectacles de diferents modalitats i amb segell reusenc.
Les varietées de Sant Pericu segueixen sumant anys

Els jardins de la Casa Rull han tornat a ser seu d'un dels seus actes més emblemàtics: les Varietées de Sant Pericu. Unes vetllades artístiques organitzades per Bravium Teatre, i que fan pujar a l'escenari espectacles de modalitats diferents i amb segell reusenc. Ja fa més de vint anys que se celebren aquestes nits, que s'han convertit en una cita imprescindible pels reusencs i les reusenques. "Va començar com unes actuacions senzilletes i s'ha quedat com un dels elements seriosos que la gent ja espera", explica el vicepresident del Bravium Teatre, Jaume Ciurana. "Durant els tres dies passaran més d'un centenar d'artistes que cap d'elles cobrarà ni un cèntim. És molt d'agrair que el Bravium convoqui i tothom digui que sí", afegeix el president del Bravium Teatre, Ferran Figuerola.

I és que tots els artistes que pugen a l'escenari ho fan desinteressadament i tenen, d'una manera o una altra, un vincle amb el Bravium. Potser això és el que fa que aquesta sigui una cita tan familiar, distesa i amb un públic tan fidel.

La cita amb les Varietées es repetirà aquest dimecres i dijous a les 9 del vespre amb nous espectacles.

Paraules clau: