Back to top

Les XII hores de minibàsquet del Ploms Salle Reus més multitudinàries

La 40a edició del certamen serà el més important de la seva història: comptarà amb més d'un miler de participants i cent setze equips.

Cap de setmana frenètic amb dues jornades de dotze hores de minibàsquet, i que culminarà amb les finals el dilluns al matí. Així es presenta la 40a edició de les XII hores de minibàsquet del Ploms Salle Reus. Un torneig que enguany arriba a les quatre dècades de vida i ho fa per la porta gran: amb la xifra de participants i d'equips més elevada de la seva història.

Més d'un miler de jugadors i jugadores (1256 comptant també entrenadors) de bàsquet des d'escola (5-6 anys) i fins a aleví (11-12 anys) repartits en 116 equips, gaudiran d'un dels torneigs de minibàsquet més importants de Catalunya i de l'estat. Cal destacar que més d'un centenar dels conjunts participants, provenen d'Aragó, les Illes Balears, el País Valencià i de fora del Camp.

Més d'una desena de pistes per la ciutat

En total, es disputaran 280 partits en 13 pistes repartides entre el pavelló Joan Sirolla del Club Natació Reus Ploms, i també els polilleugers Ciutat de Reus, Alberich i Casas i Joan Rebull. Les dues grans finals del torneig, les de mini masculí i femení, es jugaran simultàniament el dilluns 1 de maig al Ploms (13 h).

Tota la informació del torneig es pot consultar aquí.

Paraules clau:

Notícies relacionades