Back to top

L'escalada, un esport que guanya adeptes

L'esport ha experimentat un augment d'aficionats durant els mesos de desescalada. Els dos rocòdroms de Reus augmenten exponencialment els seus abonats

Durant la pandèmia i el primer confinament tota la ciutadania va patir canvis substancials al seu ritme de vida. Una de les activitats que es va veure més afectada va ser l’esport, sobretot els esports col•lectius, que no es podien pràcticar per incompatibilitat amb les mesures anti-covid.

Amb el desconfinament, molta gent s’ha decantat per provar esports individuals, que suposessin reptes constants. És el cas de l’escalada, esport que ha notat un augment d’aficionats i que a la ciutat de Reus compta amb dos rocòdroms, l’Slab i el Monobloc.

L’escalada és un esport que combina agilitat, força i resistència. Les ganes de superació i el repte constant són els dos incentius que, segons els experts, fan que l’escalada enganxi tant. Des que va obrir fa 4 anys, el Monobloc ha passat dels 40 abonats als 400. L’Slab va obrir el 2012 i ja compta amb uns 300 socis, centrant la seva activitat en l’escalada esportiva amb corda.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades