Back to top

L'Escola Alba comptarà amb un nou edifici

Més enllà d'ampliar i millorar els espais, la voluntat és que el Centre pugui acollir més alumnes, ampliant l'oferta fins a 30 places. Si tot sobre el previst, serà una realitat al 2026.

El Centre d'Educació Especial Alba de Reus , comptarà en uns anys, si tot va sobre el previst cap al 2026, amb un nou edifici que es construirà annex a l'actual. Aquest, tindrà una superfície total de gairebé 900 m2 repartits en dues plantes i permetrà ampliar i millorar els espais per poder continuar cobrint les necessitats dels seus alumnes. A més, també permetrà que l'edifici actual s'oxigeni una mica i tingui més espai: s'ampliarà el menjador, es dividirà l'espai d'infermeria i el de fisioteràpia i hi haurà una sala on poder deixar les cadires de rodes.

El nou edifici inclourà serveis que fins ara s'havien d'adaptar en altres aules i comptarà amb una sala polivalent, una aula verda, sales de reunions i diversos despatxos.

Serà un edifici energèticament sostenible

A més, aquest nou equipament inclourà plaques solars fotovoltaiques, aïllaments tèrmics i la instal·lació d'una caldera de biomassa amb la voluntat que sigui un edifici sostenible energèticament.

Aquesta remodelació comptarà amb un pressupost aproximat de 2 milions d'euros. A més, està previst que dimarts vinent s'aprovi la licitació d'unes obres per condicionar el pati actual i millorar així el seu paviment i posar un umbracle.
 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades