Back to top

L'Escola Bressol l'Estel es retroba amb el Lleó Petit

Els seus portadors han explicat a la canalla el conte 'El Misteri del Lleó Petit' que, tres mesos després de la seva publicació, ja ha aconseguit vendre més de 400 exemplars.

Una vintena de nens i nenes de l'Escola Bressol l'Estel esperaven amb ganes l'arribada del Lleó Petit. Aquest però no hi era. I és que tal com han explicat els seus portadors, aquest element tan característic del Seguici Festiu havia tornat a desaparèixer. Finalment, han acabat trobant-lo al pati de l'escola.

'El Misteri del Lleó Petit'

A més d'aquesta sorpresa, els portadors del Lleó han explicat a la canalla la història del 'Misteri del Lleó Petit', un conte de detectius protagonitzat pels seus portadors on s'explica la desaparició de la bèstia i el seu feliç desenllaç. El cap de protocol del Lleó de Reus, Josep Lluís Rius, expressa que el conte ha estat tot un èxit i des de la seva publicació, el desembre de 2020, ja s'han arribat a vendre més de 400 còpies.

Explicar el conte a més escoles de la ciutat

Una història que vol recordar l'essència de la Festa Major en temps de pandèmia. Els portadors del Lleó detallen que la iniciativa, de moment, només s'ha dut a terme a l'Escola Bressol l'Estel. En un futur, quan les dades de covid ho permetin, tenen previst visitar altres centres educatius de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades