Back to top

L’Escola Bressol el Marfull transforma el seu pati en un jardí educatiu

Amb aquesta intervenció, totes les escoles bressol municipals de Reus ja comptaran amb un jardí educatiu

L’Escola Bressol Municipal el Marfull transforma el seu pati en un jardí educatiu. Les obres es van iniciar a finals de juny, quan va finalitzar el curs a l’Escola Rubió i Ors, ja que pel pati accedeixen els vehicles d'obra i està previst que finalitzin a principi de setembre.

Totes les escoles bressol ja tenen jardí educatiu

Amb aquesta intervenció, totes les escoles bressol municipals de la ciutat ja comptaran amb un jardí educatiu. L'objectiu és transformar els patis tradicionals en espais pedagògics de joc, experiència i aprenentatge. Així, les noves instal·lacions de l'EBM el Marfull ajudaran a millorar el desenvolupament evolutiu dels infants, tot fomentant la seva autonomia i llibertat d'actuació.

A banda d'aquesta transformació, l'escola bressol amplia el seu espai exterior traslladant la tanca lateral que el separa de l’Escola Rubió i Ors. El nou jardí educatiu guanyarà 210 m² respecte de l’actual. Una de les altres intervencions de millora consisteix a substituir la rampa d’accés del carrer Abat Escarré per unes escales que ocuparan menys espai.

El pressupost

El pressupost de licitació d’aquestes obres ha estat de 103.001,06 euros (IVA inclòs). També s’estan duent a terme altres feines com la col·locació d’un paviment absorbidor d’impactes, la instal·lació de tres nous jocs infantils i mobiliari exterior, renovació del sorral i altres intervencions al pati de l’Escola Rubió i Ors.

Paraules clau:

Notícies relacionades