Back to top

L'Escola d'Art i Disseny de Reus reobre les instal•lacions per als projectes finals

Només per aquells alumnes que no disposen dels aparells necessaris a casa per finalitzar els seus projectes.
Escola d'Art i Disseny de Reus

Un dels altres centres de la Diputació de Tarragona que també ha reobert les seves portes aquest mes de juny és l'Escola d'Art i Disseny de Reus que tot i seguir el curs telemàticament, acull un reduït nombre d'alumnes que ha de fer front als seus projectes finals.

Es duplica la desinfecció

El centre els ha dividit en torns de matí i tarda i ha duplicat la desinfecció dels equips utilitzats. D'aquesta manera, l'Escola ofereix l'ús d'aquests sistemes més potents i dóna suport a tots aquells alumnes que desitgin perfeccionar els seus projectes finals.

Escola d'Art i Disseny de Reus

'El confinament ha truncat algunes assignatures'

El centre agraeix aquesta reobertura parcial ja que tal com explica el seu director, en Quim Vilafranca, la intenció és acabar el curs de la millor manera possible. També comenta que el confinament ha truncat moltes de les assignatures dels alumnes i que, per la seva dificultat a l'hora de fer-la a través de videoconferència, han hagut de donar-les per acabades. Tot i això, la decisió de reobrir els centres per part d'Ensenyament ha facilitat la feina a molts d'aquests alumnes que estan a punt d'entregar els seus projectes finals.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades