Back to top

L'Escola d'Hoteleria i Turisme es corona entre els erasmus del Mediterrani

Dues alumnes del centre cambrilenc han guanyat el concurs de cuina de la trobada de veles llatines a França, en el marc del programa Erasmus +. Des de l'escola asseguren que enguany s'han graduat un total de 180 alumnes i calculen que el 98% tingui una ocupació laboral
L'escut de l'escola en un davantal

Una estada d'una nit en un restaurant de categoria Michelin és el premi que han rebut la Gessamí Caramés i l'Ariadna Martí, alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. El motiu és haver guanyat el concurs culinari de la trobada de veles llatines a Saint Tropez, França.

La proposta del concurs girava al voltant de la daurada i les representants del centre cambrilenc l'han combinat amb diverses verdures i altres ingredients, tot creant una figura com de vela amb un cruixent de la pell del peix. Un plat que ha destacat, segons l'opinió del jurat, per sobre de la resta de grups representats, provinents de França, Pisa i Tunísia. "El joc dels concursos és això, aprendre dels altres companys i demostrar allò que pots fer amb el que et donen", manifesta Martí.

Un concurs que s'emmarca en el programa de mobilitat per a estudiants Erasmus+. Precisament, l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils repartirà aquest estiu un total de 21 alumnes per a fer pràctiques laborals en diverses localitats de França, tant per formació gastronòmica com per a cicles de Turisme. De cara al pròxim curs també s'està estudiant la possibilitat d'establir convenis amb centres de Finlàndia. "Aquest reconeixement, a nivell internacional, obre portes tenint present l'objectiu principal , que és la formació tècnica de l'alumne", remarca el director del centre cambrilenc, Jordi Jardí.

180 alumnes s'han graduat aquest curs a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. D'aquests, un 98% tindran una ocupació laboral, segons asseguren des del propi centre.

Paraules clau: