"A l'Escola d'Hoteleria i Turisme ens hem trobat art"
Plasmar la cuina quan només és una idea. Tot plegat, a través de la precisió fotogràfica i amb l'heterogeneïtat que poden garantir fins a set fotògrafs diferents. És el que transmet l'exposició "Del pupitre a taula", organitzada per l'Agrupació Fotogràfica Cambrils i que es concentra en l'Escola d'Hoteleria i Turisme.
La mostra serveix de cloenda de la segona Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. Un concurs que al darrer trimestre de 2016 ha buscat i proclamat l'artista que millor ha plasmat la cuina en l'art.
"A l'escola ens hem trobat art. No són fotografies preparades sinó que el que veiem a les fotografies és la realitat del centre", explica la comissària i també fotògrafa de l'exposició, Pilar Gonzalvo. "Estem acostumats a veure el plat a la taula però desconeixem que és el que hi ha al darrere", assegura.