Back to top

L'Escola d'Hoteleria i Turisme estrena beques pels alumnes excel•lents

L'Escola d'Hoteleria i Turisme repartirà 2.300 euros en concepte de beques pels millors estudiants d'indústries alimentàries, hoteleria i turisme. Les subvencions tindran una durada d'un any i es destinaran al perfeccionament i estades en empreses
postre

Els millors expedients de l'Escola d'Hoteleria i Turisme tenen premi. El centre ha estrenat aquest curs una sèrie de beques econòmiques que es destinaran als estudiants d'indústries alimentàries, hoteleria i turisme. Concretament, es repartiran 2.300 euros. L'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona i el Forn Sistaré donen suport a les beques, tant econòmicament com de recolzament a l'hora de buscar empreses i formació pels millors expedients del centre.

Així doncs, les dues beques per als estudiants d'indústria alimentària estan dotades amb 750 euros cadascuna, mentre que les que les altres dues que es proposen pels alumnes d'hoteleria i turisme estan dotades amb 400 euros cadascuna. Cada subvenció tindrà una durada d'un any i serviran per donar visibilitat a aquests estudis. L'anunci de les beques es va fer en un sopar ahir a les instal·lacions del centre.

Paraules clau:

Notícies relacionades