Back to top

L'escola Gil Cristià de la Selva del Camp podria veure`s obligada a tancar la seva línia de P-3

L’escola pública de la Selva del Camp Gil Cristià podria tancar progressivament en els propers anys per qüestions demogràfiques. Segons la direcció de l’escola, des del departament d’ensenyament de la Generalitat Catalunya, volen fer una reestructuració de l’alumnat al municipi perquè consideren que falten alumnes a les aules. Els serveis territorials d’ensenyament de Tarragona, encara no confirmen aquesta informació. Les mesures van començar al 2011 amb el tancament d’una de les 4 línies de p-3 que conté el municipi. Per al curs 2013/2014 també es tancarà una altra línia de P-3, en aquesta ocasió la del Gil Cristià, un fet que acabarà amb el seu futur tancament.

Per tant, probablement en 9 anys es passaria de dues escoles púbiques a una, és a dir que només quedaria l’escola Abel Ferrater. La junta directiva i l’AMPA de l’escola Gil Cristià, estant prenent mesures en contra d’aquesta decisió.

 A més, l’escola també ha començat una recollida de signatures en contra del tancament de la línia de P3, ja que tenen l’esperança que el Departament d’ensenyament pugui canviar d’opinió.