Back to top

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació amplia la seva oferta

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació oferirà a Reus un grau professional de música moderna i jazz per primer cop a la demarcació.

La demanda actual dels i les estudiants de música de conèixer nous llenguatges musicals ha permès augmentar l'oferta formativa del curs 2022-2023 de l'Escola i Conservatori de Música de Reus amb un nou Gran Professional de Música Moderna i Jazz, per primer com a la demarcació. 

Els futurs alumnes del curs tindran l'oportunitat de formar-se en les especialitats instrumentals de guitarra elèctrica, baix elèctric i percussió moderna, a banda d'altres matèries diverses com harmonia moderna, piano jazz, improvisació jazz o història del jazz, durant els cursos de 5è i 6è de Grau Professional. Les preinscripcions només es podran dur a terme durant els dies 25 i 26 de juliol de forma presencial o mitjançant la pàgina web del Conservatori. 

Els músics que provenen de centres musicals de la Diputació i d'escoles de música municipals i privades podran graduar-se al Conservatori amb les mateixes condicions que l'alumnat opta per la música clàssica, després de superar una prova d'accés. D'aquesta manera, completaran la seva formació amb ensenyaments superiors. 

La Diputació de Tarragona i la música moderna i el jazz

La primera acció amb què la Diputació de Tarragona es va aproximar a l'àmbit de la música moderna i el jazz va ser durant l'any 2021 amb la formació del grup "Big Band". Es tractava d'un grup d'estudiants de música de la demarcació vinculat al Conservatori de Reus. 

Paraules clau:

Notícies relacionades