Back to top

L'escola Isabel Besora recupera la segona línia de P3

Segons ha pogut saber Canal Reus i han confirmat fonts de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus, el centre tindrà dues línies de P3 el curs 2020-2021. Una reivindicació que fa dos anys que lideren l'equip de professors i els pares i mares.
ISABEL BESORA

Informació exclusiva que els avança Canal Reus. L'Escola Isabel Besora, recuperarà el curs vinent la segona línia de P3.

Es tracta del centre que ara fa dos anys es quedava només amb una línia, tot i les mobilitzacions de l'equip de professors de l'escola i també l'associació de pares i mares. Dos anys després, la Isabel Besora recupera la segona línia.

El departament d'Educació rectifica

Després d'una preinscripció nombrosa, el departament d'Educació ha rectificat i torna a obrir una altra línia. El curs 2018-2019, es va decidir treure'n una, tot i l'oposició de la comunitat educativa del centre. De fet, durant el període de preinscripció per al curs actual, el 2019 / 2020, es van fer mobilitzacions a l'escola. 

El nombre de peticions d'accés a la Isabel Besora donava la raó als pares i mares que van iniciar una recollida de signatures i l'assumpte va arribar a la comissió d'Educació del Parlament de Catalunya, a instàncies del PSC i d'Unides Podem. Amb tot, la Comissió va denegar la reobertura de la segona línia de P3.

Aquest curs 2020-2021, sense tenir res a veure amb la situació de pandèmia i la voluntat d'eixemplar les aules al màxim per garantir la seguretat dels alumnes, el departament d'Educació ha comunicat a l'escola la decisió de reobrir la línia. Una informació que ha confirmat a Canal Reus fonts de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades