Back to top

L’Escola de Maspujols, guanyadora provincial del Concurs Escolar de l’ONCE

En classificar-se en primer lloc passen directament a participar a la Fase Autonòmica

El grup d’alumnes de 3r de  primària de l'Escola de Maspujols, les Farigoles , coordinat per la seva tutora Irene Jardim Álvarez, s’ha proclamat guanyador (categoria A), de la Fase Provincial del  Concurs Escolar de l’ONCE.

L’Escola Maspujols,juntament  amb  ‘La Perellada’ de Santa Oliva, i l’Institut ‘Camp Clar’ de Tarragona han estat seleccionats com a guanyadors provincials de Tarragona al 37 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE  que, en aquesta ocasió, ha convidat els docents i estudiants a realitzar cartells, falques de ràdio o espots per fer un ús responsable de les noves tecnologies i no un abús que pot comportar riscos i conseqüències no desitjades.

Bon ús de les noves tecnologies

classe once

Sota l'original lema 'ConnexiON, AdicciOFF. Això no és un joc', la iniciativa ha consistit en crear una campanya publicitària de sensibilització amb un missatge capaç d'inspirar a tota la societat. Per això el concurs ha posat a disposició dels participants diverses eines per debatre i treballar sobre el bon ús de les noves tecnologies, realitzant propostes per millorar les seves aptituds socials i aconseguir un entorn adaptat a totes les persones.

Els escolars guanyadors passaran a la següent fase, l'autonòmica, la resolució es coneixerà al mes d'abril. Els vencedors a nivell nacional, en la seva respectiva categoria, rebran una Tablet amb l'objectiu de demostrar que un bon ús de la tecnologia és possible. 

Més de 47 centres educatius

En aquesta edició han participat 5.085 escolars de 47 centres educatius de Tarragona, sota la coordinació de 58 professionals de la educació. A Catalunya han participat 15.879 escolars de 175 centres educatius públics, concertats i privats, des de Primària fins a Batxillerat, a més d'Educació Especial i Formació Professional amb 211 professionals de la educació. A tot l’Estat han participat un total de 152.292 estudiants i 2.219 professors de 1.684 centres.

Paraules clau:

Notícies relacionades