Back to top

L'escola Prat de la Riba serà l'escenari de “La promoció posseïda”

Uns quaranta joves voluntaris ja estan elaborant el guió, els personatges i l'escenografia de la 10a edició d'aquesta activitat de terror organitzada pel Casal de Joves la Palma

Amb la tardor arriba la castanyada i també torna una de les activitats ja consolidades realitzades per un grup de joves voluntaris acompanyats pel Casal de Joves la Palma, que aquest any tindrà lloc a l’emblemàtica escola Prat de la Riba. 

L’activitat de terror organitzada pel Casal de Joves arriba enguany a la 10a edició.

Sota el títol de “La promoció posseïda” un grup d’uns quaranta joves voluntaris de la ciutat, alguns repetidors de l’experiència i alguns de nous que s’hi han afegit aquest any s’estan reunint des de principis d’octubre per a elaborar el guió, els personatges, escenografia... El grup de joves compta amb l’acompanyament i suport artístic d’Alex Manriquez, actor i escenògraf, que dirigeix l’espectacle. 

S'obrirà al públic els dies 28 i 29 d’octubre. El dia 28 l’horari serà de 17:00 h a 23:00 h, i el 29 l’horari serà de 17:00 h a 21:00 hores. L'accés es distribuirà en franges de 15 minuts per grups de 8 persones. 

Invitacions

Les invitacions per accedir a l’espectacle es podran recollir presencialment al Casal de Joves de La Palma a partir del dimecres dia 18 d’octubre. L'horari per recollir-les és de dimarts a divendres de 10:00 h a 14:00 h i de dilluns a dijous de 16:30 h a 19:00 h, fins que s'esgotin.

Cal portar 2 litres de llet per invitació que aniran destinades al Banc d’Aliments de Reus.

L’edat recomanable a què va destinada aquest espectacle és a partir de 12 anys. El recorregut per l’Escola Prat de la Riba no està adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

túnel del terror

Paraules clau:

Notícies relacionades