Back to top

L'escola pública demana la dimissió de Gonzàlez-Cambray

L’escola pública sortirà als carrers els dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març. Per aquest dimarts, s’han organitzat autobusos de docents que, des de Tarragona, Reus i Valls, viatjaran fins a Barcelona a les mobilitzacions.

Setmana de mobilitzacions al sector de l’educació. L’escola pública sortirà als carrers els dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març, per denunciar de manera unitària la situació actual i la gestió del conseller Gonzàlez-Cambray. Demanen el restabliment de l’horari lectiu anterior a les retallades, la reducció de les ràtios estructurals, la conversió dels terços de jornada en mitges jornades, l’increment del personal d’atenció directa a l’alumnat, un pacte d’estabilització del personal interí i la retirada del Decret de Plantilles (39/2014), entre altres mesures que consideren urgents.

Asseguren que els darrers canvis anunciats, en relació amb l’inici del curs, només han estat la gota que ha fet vessar el got, i que es tracta d’una situació que ve de lluny. Aquest dimarts, s’han organitzat autobusos de docents que, des de Tarragona, Reus i Valls, viatjaran fins a Barcelona, per afegir-se a les mobilitzacions. Dimecres, la manifestació es concentrarà a la plaça Imperial Tarraco, a partir de les 11 h del matí.  

Paraules clau:

Notícies relacionades