Back to top

L'espectacle dels Dragons torna, per fi, a l'Estadi

La franquícia reusenca debuta a casa en la tercera jornada de la Lliga Europea de Futbol Americà. Serà contra els Centurions de Colònia (dissabte, 18 h).

Últims preparatius sobre la gespa de l'Estadi Municipal per acollir el primer partit de l'any dels Dragons a casa. Aquest dissabte torna l'espectacle del futbol americà, amb la disputa de la tercera jornada de la Lliga Europea de Futbol Americà entre els reusencs i els Centurions de Colònia. El general mànager Bart Iaccarino es mostra satisfet de l'inici de temporada que estan fent els d'Andrew Weidinger, amb dues victòries en dos partits.

"Des de l'últim duel de l'any passat ens vam comprometre a treballar intensament per oferir un espectacle millor", explica Iaccarino. "Hem canviat la majoria de l'equip tècnic, hem portat gent de l'NFL que saben el que fan, i els jugadors s'ho han pres molt seriosament", recalca el general mànager. De fet, Iaccarino fa una crida a l'afició, desitjant que "aquesta eufòria que rodeja als Dragons ens ajudi a omplir l'Estadi". 

Un equip arrelat

Els Dragons estaran a Reus, com a mínim, aquesta temporada i la vinent. Des de l'Ajuntament de la ciutat es mostren satisfets de l'estada de la franquícia a la capital del Baix Camp. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus Josep Cuerba destaca que la presència de la franquícia "dona visibilitat a la ciutat per tota Europa". Subratllant que "celebrem la tornada dels Dragons a l'Estadi". 

Dissabte a partir de les 18 h, Dragons contra Centurions en la recerca del tercer triomf consecutiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades