Back to top

L'esport, eix vertebrador del casal d'estiu dels Ploms

Fins al 2 de setembre, els nens i joves poden gaudir del casal d'estiu que s'ofereix a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms.

La pandèmia, juntament amb les seves restriccions, van afectar al nombre d'inscrits en les edicions passades dels casals. Enguany, el retorn a la normalitat es tradueix en un augment de participants. Fins ara, el casal del Club Natació Reus Ploms ha comptat amb 380 nens i nenes, però s'espera que, durant totes les setmanes d'estiu, el casal aplegui a més de 700 nens i nenes.

El casal d'estiu dels Ploms està en marxa. Des del passat 27 de juny i fins al dia 2 de setembre els infants i joves que vulguin gaudir de l'esport i de l'aire lliure ho poden fer a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms. El casal ofereix dues opcions: en primer lloc, un casal multiesport, en què es practiquen 10 esports diferents durant la setmana, com per exemple, rugby i handball i, en segon lloc, hi ha una oferta de tecnificació en patinatge, rítmica, futbol, tennis, pàdel i natació sincronitzada.

Al casal hi ha un total de 22 grups, amb una ràtio cadascun d'entre 10 i 15 nens i nenes. Durant el mes de juliol, l'espai i les activitats es comparteixen amb el casal d'estiu Supera't, per a persones amb trastorn de l'espectre autista o altres trastorns del neurodesenvolupament.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades