Back to top

L'estació de Bellissens, en funcionament el 2025

Aquesta és la data de finalització d'obres que fixa el conveni entre ADIF, que ja l'ha aprovat, i l'Ajuntament, que ho farà al plenari d'aquest divendres.

La futura estació de Bellissens, que donarà servei a la zona sud de la ciutat, estarà enllestida i en funcionament el 2025 i tindrà un cost de 10,2 milions d'euros. És l'acord a què han arribat l'Ajuntament de Reus i ADIF, a través d'un conveni al qual l'empresa pública ja ha donat el seu vistiplau i el consistori reusenc ho farà aquest divendres en el plenari municipal. L'aprovació definitiva arribarà de la mà del ministeri d'Hisenda, ja que el gran gruix de l'obra ve finançada per l'Estat.

Pacte local d'infraestructures

Les obres, després de més d'una dècada de reclamacions, començaran a inicis de 2023. Uns treballs que des del govern de Pellicer i el PSC reivindiquen com a fruit del pacte d'infraestructures entre l'executiu i els socialistes, que els ha permès, asseguren, fer més pressió davant les autoritats competents.

Una nova plaça pública

El projecte també inclou un pas soterrat per garantir l'accessibilitat i la connexió urbana entre l'Hospital, la Universitat i la zona del Tecnoparc amb la resta de la ciutat. També es crearà una nova plaça pública, a tocar de la biblioteca Pere Anguera, que donarà accés a la futura estació.

Paraules clau:

Notícies relacionades