Back to top

L'Estat envia 245.000 mascaretes a Tarragona pel transport púbic

A partir d'aquest dilluns es distribuiran a la demarcació de Tarragona un total de 245.000 mascaretes per fer front a l'obligatorietat de portar mascareta al transport públic. Les mascaretes es repartiran a estacions de trens i autobusos, i a Ajuntaments i entitats socials.
arriben mascaretes a Tarragona

A partir d'aquest dilluns es distribuiran, a la demarcació de Tarragona, 245.000 mascaretes. El gruix de mascaretes es repartiran als nusos importants de comunicacions com estacions de trens i autobusos. Tot plegat per fer front al compliment de la mesura que va anunciar aquest dissabte el president del Govern, Pedro Sánchez, en què s'obliga l'ús de mascaretes al transport públic.

L'operatiu del repartiment es farà amb el suport de Protecció Civil, que farà arribar part de les mascaretes als Ajuntaments i entitats socials com Càritas, la Creu Roja, i el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI).

Voluntaris reforçaran el repartiment de mascaretes

El repartiment a les estacions de trens i autobusos es farà per part de voluntaris de Protecció Civil, de la Creu Roja, de DYA, i de policies municipals. També col·laboraran els Mossos d'Esquadra i membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

En total a Catalunya, de mans dels subdelegats del Govern, han arribat 2.360.000 mascaretes.

Paraules clau:

Notícies relacionades