Back to top

L'Estat subvenciona amb 210.000 euros la Fundació Mas Miró

Una quantitat de diners que l'entitat obtindrà durant els pròxims dies, amb l'objectiu de seguir enfortint el projecte i contribuir, així, a la segona fase de les obres de rehabilitació.
Isabel Oliver signa conveni amb Fundació Mas Miró

La Fundació Mas Miró comptarà a partir d'avui amb 210.000 euros més. Així ho ha revalidat la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, després de signar el conveni de col·laboració amb el president de la fundació, Fran Morancho.

Segona fase de les obres: 25 de novembre

Una segona ajuda per part de l'estat que, sobretot, permetrà finançar la segona fase de les obres de rehabilitació del Mas, que s'iniciaran el pròxim dilluns 25 de novembre, tal com ha assegurat la seva directora, Elena Juncosa.

Per la seva banda, Fran Morancho ha animat a la resta d'administracions públiques ha apostar pel Mas Miró, tenint en compte la petjada que va deixar Joan Miró, no només a Mont-roig, sinó al conjunt de l'estat espanyol.  

Mas Miró

Els orígens de la col·laboració

Una col·laboració econòmica entre el govern espanyol i la Fundació Mas Miró que té els seu orígens en un protocol signat entre la Secretaria d'Estat de Turisme i els hereus de Miró pels drets de la marca turística el "Sol de Miró". La marca va ser creada per l'artista amb la condició que l'Estat ajudés a les seves Fundacions.

 

Paraules clau: