Back to top

A l'estiu, activitats per a gent gran

Des del consistori es fa una aposta per encetar activitats intergeneracionals al programa d'estiu a la fresca. Els últims mesos han estat marcats pel retorn a la presencialitat, i el cas de les activitats dirigides a la gent gran no ha estat l’excepció.

L’Ajuntament de Reus continua treballant per oferir activitats d’oci a la gent gran. Després d’uns mesos en què les iniciatives impulsades des dels casals de gent gran i des del programa Grantivisme han aplegat a gairebé 1100 persones, arriba el mes juliol amb un calendari ple d’activitats dirigides principalment cap a persones majors de 60 anys.

El programa Juliol a la fresca, de caire cultural i esportiu, pretén engegar activitats per millorar la salut de la gent gran i enfortir les relacions socials. Activar el cos amb música, fer marxa nòrdica, impulsar un grup de lectura i gaudir de cinema són algunes de les actuacions impulsades al llarg d'aquest mes de juliol, que aposten per una intergeneracionalitat. "Això trenca tabús i idees preconcebudes", explica el regidor de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus.

cartell

Aquest mes de juliol, des de l’Ajuntament de Reus, conjuntament amb els centres cívics i biblioteques de la ciutat, han impulsat un programa per tal de gaudir del bon clima. S’emmarca dins el Pla Local d’Envelliment actiu i saludable, que es debatrà al proper ple de l’Ajuntament. L’objectiu de la iniciativa és oferir un tastet a la població per tal d’animar-la a apuntar-se al curs que s’ofereix durant tot l’any.

Els actes, que són gratuïts, tindran lloc, principalment, a espais a l’aire lliure, com ara els jardins de la biblioteca Xavier Amorós i de la Casa Rull.

Període d'inscripció obert

Per tal d'inscriure's a les activitats, es pot fer a través de inscripcio.reus.cat o per telèfon al 699895978.

instruments

Paraules clau:

Notícies relacionades