Back to top

A l'estiu, còmics

La Biblioteca Pere Anguera acull cada dijous a la tarda el taller Bibliovinyetes. Una activitat oberta a tothom qui vulgui aprendre a dibuixar còmics i conèixer més secrets dels seus autors, tant els clàssics com els més actuals.
A l'estiu, còmics

Diuen que a l'estiu s'ha d'aprofitar per fer tot allò que no es té temps durant el curs. Això és el que fan tots aquests nens i nenes a la Biblioteca Pere Anguera, que s'han proposat aprendre a dibuixar còmic. Es tracta del taller Bibliovinyetes, que cada dijous a dos quarts de set de la tarda ofereix unes nocions bàsiques d'aquesta tècnica, tant a adults com a nens. L'objectiu: apropar i dignificar el format dels còmics. "Si 'Terra baixa' s'hagués publicat en còmic, seria una obra cabdal de la literatura catalana? El suport invalida el missatge?", explica l'expert en còmic i responsable del taller, Francesc Miguel.

El taller consta de mitja hora coneixent autors de còmics, i mitja altra de pràctica, on tots agafen llapis i paper i intenten plasmar les seves vinyetes preferides.

El taller Bibliovinyetes va començar al novembre i donat l'èxit, s'ha repetit a l'estiu. La darrera sessió serà el 29 d'agost, descobrint un nou gènere de còmic.

Paraules clau: