Back to top

“L’estiu de les entitats" s’amplia al mes d’octubre

El projecte "L'estiu de les entitats" de Reus es reprèn després de ser suspés per la situació del darrer mes, i s'allarga tot l'octubre.

La campanya “L’estiu de les entitats” impulsada per la regidoria de Relacions Cíviques, amb la col·laboració del’Agència Reus Promoció, ha comptat amb la participació de 20 entitats de la ciutat i més de 240 persones. Des de l’organització es valora com a molt positiva la proposta, tant per les sinèrgies creades entre el món associatiu com per la resposta obtinguda, i atès que es va haver d’aturar arran de les recomanacions sanitàries per a la prevenció de la COVID19, s’ha decidit ampliar-la durant el mes d’octubre.

L'estiu de les entitats

“L’estiu de les entitats” es va engegar el passat mes de juliol amb l’objectiu d’impulsar una proposta a les entitats de la ciutat per tal que totes les persones, que de manera voluntària hi estan vinculades, poguessin fer projectes d’activitats conjuntes després de l’aixecament de l’estat d’alarma a causa de la pandèmia que les havia obligat a deixar en pausa la seva activitat.

L’objectiu principal era reconèixer la seva tasca per haver estat en tot moment al costat de la gent, informant i cercant noves eines de treball per continuar fomentat el teixit associatiu que tant ens caracteritza i alhora convertir-se en ambaixadors del nostre patrimoni per a tota la gent que les envolta.

Amb aquesta iniciativa les entitats han pogut engegar accions, després de la pandèmia, per reprendre l’activitat i poder crear espais de trobada per iniciar el nou curs amb més força i il·lusió.

entitats visites 2

Les visites realitzades han estat 10 a la ruta «El Modernisme de Reus», amb una visita al Gaudí Centre inclosa; 7 visites a «Botigues amb Història», i 3 a la «Ruta Reus Bressol del Vermut».

S'amplia el projecte fins a octubre

La nova situació a la ciutat durant el darrer mes va obligar a suspendre aquest projecte que ara es reprèn i s’allarga durant tot el mes d’octubre. Des de l’organització es creu que d’aquesta manera es podrà donar resposta a les entitats a les quals es va haver d’anul·lar la visita i alhora obrir la possibilitat a d’altres que les vulguin realitzar.

Les entitats interessades a participar-hi hauran d’adreçar-se a la Regidoria de Relacions Cíviques trucant al 977 010 029 o enviant un correu a relacionsciviques@reus.cat.

Paraules clau:

Notícies relacionades