Back to top

L'estiu no atura el futbol a Riudoms

El Campus Gaudí ja porta quatre setmanes en funcionament, amb un bon grapat de nens i nenes que, més enllà de la temporada, han volgut continuar el seu camí dins del món del futbol.

De vegades, l'estiu es fa llarg pels nens i nenes. Aquesta és una generalitat que també s'aplica a Riudoms, on ja fa quatre setmanes que els camps municipals s'omplen de jugadors i jugadores que volen dedicar part de l'estiu a gaudir del seu esport preferit. Enguany, i després de dos anys estranys, sembla que el volum d'inscrits al Campus Gaudí ha tornat a la normalitat i les ganes i l'ambient són immillorables.

La interacció amb altres esports és clau

Més enllà del futbol, al campus es treballen altres esports que permeten millorar les habilitats futbolístiques dels participants de maneres diverses. En bona part, els i les participants de la iniciativa formen part de les plantilles del Club Deportiu Riudoms durant tota la temporada. Així, l'estiu és una bona ocasió per anar més enllà de la tècnica del futbol i reforçar vincles entre companys i companyes, al camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades