Back to top

L'ex del Reus Romà Bancells es retira

El de Maçanet de la Selva penja els patins després d'una carrera exitosa, on ha aconseguit títols com la Supercopa d'Espanya del 2019 amb el Reus.

Es retira un d'aquells jugadors imprescindibles i necessaris per a cada equip. L'ex del Reus Romà Bancells ha anunciat que penja els patins amb 37 anys, després d'una gran carrera on ha jugat amb el SHUM Maçanet, el CP Vic, el Reus Deportiu i el CH Palafrugell. 

L'incombustible defensa va arribar al Reus l'estiu del 2017, i des del primer moment va ser una peça clau per Jordi Garcia, sent un dels jugadors amb més presència a la pista i que més s'entenia amb l'entrenador ganxet. El de Maçanet de la Selva va marcar 38 gols amb la samarreta del Reus i va aconseguir la Supercopa d'Espanya del 2019, abans de marxar cap al Baix Empordà l'estiu del 2021.

Una trajectòria impecable

L'anterior 6 roig-i-negre posa punt final a la seva carrera després d'haver obtingut un Mundial i dos Europeus amb la selecció estatal, i sumant Copes del Rei amb el Vic i l'esmentada Supercopa amb el Reus. Romà Bancells s'ha acomiadat a través de les xarxes socials amb un missatge breu i concís: "Fins aquí. Gràcies, per tant!". 

Paraules clau:

Notícies relacionades