Back to top

'L'executiva', amb la consciència tranquil·la... o no

El teatre Bravium arrenca temporada després de gairebé 7 mesos d'inactivitat.

Aquest diumenge ha pujat a l'escenari l'actriu Núria Esquius, que ha protagonitzat "L'executiva", de Pere Pèries. Ha estat l'estrena d'un musical que es va paralitzar per la pandèmia. 

'L'executiva'

L'actriu Núria Esquius es posa a la pell d'una executiva que té un conflicte intern amb la consciència, i es veu obligada a explorar camins obscurs quan s'adona de les conseqüències, involuntàries, que se'n deriven de la seva feina com a seleccionadora de personal. I que la traslladen als problemes de bulling que va patir a la seva infantesa. El pianista Jorge Varela, l'acompanya a l'escenari.

Es tracta d'un musical de nova creació, amb música i textos originals creats per Pere Pèries, qui també dirigeix l'obra.

Noves mesures

L'obra, basada en un relat breu de José Luis Sánchez, ha coincidit amb l'arrencada de la temporada del teatre Bravium, una temporada que incorpora novetats per tal d'adaptar-se a les mesures contra la pandèmia, una d'elles, en vigor des d'aquest cap de setmana: la reducció de l'aforament al 50%. Un dels canvis més destacats del funcionament del teatre és la posada en marxa del servei de venda d'entrades online. Però també ha senyalitzat el terra perquè es guardin les distàncies necessàries, i ha incrementat el servei de neteja i desinfecció dels espais. 

Des del teatre afirmen que ja tenen la programació gairebé tancada fins al primer trimestre de l'any que ve, a l'espera que el coronavirus no impedeixi dur a terme l'activitat habitual.


kia

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades