Back to top

L’èxit del Vermusic fa probable la seva continuïtat

La pianista María Parra, directora artística de Vermusic, ha posat aquest divendres el punt i final al festival amb la presentació del seu nou disc. El cicle, que ha exhaurit entrades en cada espectacle, ja té la mirada posada a mantenir els suports per poder repetir el format de cara a l’any vinent.
Vermusic

La primera edició del cicle Vermusic que marida música local, patrimoni artístic i vermut de Reus ha tancat amb les expectatives complertes. Els vuit concerts, que han tingut lloc entre els mesos de març i novembre, han esgotat totes les entrades. Un èxit que ha deixat satisfets els organitzadors i que pràcticament assegura la continuïtat del festival. "La voluntat és al 100% continuar l'any que ve. Enguany hem tingut la col·laboració de l'Ajuntament, que veurem si es manté o si n'haurem de buscar alguna altra" valora Carles Prats, gerent de Vermuts Miró.

Les mans de María Parra, directora artística del festival, han estat les escollides per acomiadar el Vermusic. La pianista ha presentat a l’auditori del Círcol el seu últim treball discogràfic, “Mouvement”, que ret homenatge a grans exponents del moviment impressionista com Débussy, Granados i de Falla. Malgrat la mirada internacional del seu disc, Parra destaca especialment l’accent local del cicle: "El Vermusic era un repte, però hem comptat amb elements de moltíssima qualitat, com aquests espais patrimonials que també fan gaudir el públic, i els músics, que han estat escollits per la seva qualitat i per ser de casa. És important valorar els artistes que tenim a prop i donar-los el valor que es mereixen".

El Vermusic tindrà encara un comiat extraordinari el proper 15 de desembre al Saló de Plens de l’Ajuntament. Allà es farà efectiva la donació solidària que s’hagi recaptat al llarg dels concerts, que han estat d’entrada gratuïta. Els fons recollits es destinaran al Club Esportiu Costa Daurada i, si la quantitat ho permet, també a la Fundació Mossèn Frederic Bara.

Paraules clau:

Notícies relacionades