Back to top

L'èxit de la 2a Incubadora TIC portarà una 3a edició

L'equip de REDESSA ja pensa en l'edició del 2023, que tindrà dues convocatòries.

El programa de la Incubadora TIC de REDESSA ha tancat la seva segona edició amb xifres d'èxit. Més de la meitat de les empreses que han seguit els passos marcats pels professionals, ja tenen un producte o servei al mercat, i la resta es troben en la fase prèvia. 

Pel que fa al personal, en aquests moments, els projectes estan integrats per gairebé una seixantena de professionals, 30 dels quals han estat contractats durant el període mentoria de la Incubadora TIC. Pel que fa a la seva percepció, un dels punts que més valoren és la possibilitat de fer networking amb altres empreses de l’entorn de REDESSA, un fet que els permet fer contactes i donar-se a conèixer. 

Una nova edició en ment

L'equip de REDESSA treballa ja en l’edició de 2023. En aquest sentit, la principal novetat és que serà anual i tindrà dues convocatòries ordinàries (de gener a juny i de juliol a desembre). A més, durant tot l’any les startups interessades a participar podran acollir-se a la convocatòria híbrida amb un bootcamp formatiu exclusivament online.

Una altra novetat serà que la Incubadora tindrà una vertical dedicada exclusivament a les tecnologies alimentàries o foodtech, un àmbit que ha experimentat un creixement de les inversions a l’Estat Espanyol d’un 220% en el darrer any.

El Demo Day tanca la 2a edició

El Demo Day ha simbolitzat la cloenda del programa, amb una intervenció de cinc minuts de cadascuna de les startups, davant de possibles inversors.

Paraules clau:

Notícies relacionades