Back to top

A l'expectativa de la prova pilot del Raval Santa Anna

Alguns comerciants veuen la peatonalització com una bona iniciativa i d'altres creuen que d'alguna manera o altra serà contraproduent pel seu negoci. La majoria però, tenen una bona perspectiva de la prova pilot que s'ha d'iniciar la setmana vinent.
A la expectativa de la prova pilot del Raval Santa Anna

Fer el Raval de Santa Anna peatonal, un tema que ha estat polèmica aquests darrers dies. El projecte iniciarà la seva fase de prova el proper 29 de novembre i es preveu tallar l'accés de vehicles en tota la via els divendres i el dissabte. Entre els comerciants hi ha opinions força diverses sobre la implementació d'aquest model, però amb el que sí que coincideixen és en què la prova pilot els servirà per consolidar una opinió.

Diversitat d'opinions sobre la peatonalització

Molts d'ells també estan d'acord en què aquesta zona ja fa temps que necessita algun tipus d'actuació per tal de dinamitzar el carrer. Alguns creuen que la iniciativa tindrà un resultat favorable pels comerços mentre que d'altres volen ser prudents. Per altra banda, alguns establiments també han apuntat al fet que, segons diuen, en un principi es va dir que la majoria de comerços del carrer estaven d'acord en el projecte, i segons apunten, això tampoc ha estat així.

D'aquesta manera els comerciants de la zona estan a l'expectativa de la fase de prova del projecte que ha de començar imminentment i que durarà fins al mes de febrer.

Paraules clau:

Notícies relacionades