Back to top

L'exposició "Temps, sal i murmuris" a la sala Art Amill de Vinyols i els Arc

La mostra, de la reusenca Tània Padrell, es podrà veure a la sala Art Amill fins al 8 d'agost i s'emmarca dins el cicle "Què ens mata?"

Temps, sal i murmuris és l'exposició que ocuparà fins al 8 d'agost la galeria Art Amill de Vinyols i els Arcs. Amb diferents obres multidisciplinàries, l'artista reusenca Tània Padrell respon a la pregunta 'Què ens mata?', fil conductor del cicle d'exposicions. 

El punt de partida de l'exposició és un quadre creat a partir de dues teles que van estar un any enterrades al bosc i que l'artista ha recuperat per crear l'obra principal. La mostra es fa en col·laboració a l'escriptora Laia Sales, autora del poema Temps-teranyina, creat especialment per a aquesta exposició. 

La pintura ha acompanyat tots els processos creatius que també són presents a l'exposició, com el fil poètic d'"Ales a la muntanya", llibre de la mateixa autora, i altres tècniques artístiques com el videoart i la fotografia.

Un cicle que recull 13 exposicions diferents

El cicle 'Què ens mata?' ha comptat amb 13 exposicions que duraran fins al desembre d'aquest any i que aniran canviant cada mes.

Cada exposició respon la pregunta 'Què ens mata?' des d'una visió concreta i plantejant temes com l'insomni, la contaminació, l'oblit o el temps. En aquest cas, "Temps, sal i murmuris" respon la pregunta amb els conceptes de temps, refugi i el territori. 

Una altra de les obres consisteix en un videoart anomenat "From under the tree", que planteja una desaparició submergint-se en els elements naturals del bosc. 

Paraules clau:

Notícies relacionades