Back to top

L'exproReus tanca amb bones sensacions

Està previst donar a conèixer l'impacte econòmic d'aquests 5 dies de fira abans de finalitzar l'any

La 50a edició d'ExproReus ha aplegat una nombrosa afluència de públic que s'ha vist atret per l'àmplia oferta en automoció, parament de la llar, restauració i tecnologia, entre d'altres. La fira multisectorial ha obert portes del 8 al 12 d'octubre, i ha fet especial incidència en les noves tecnologies, amb la finalitat de captar l'atenció del públic familiar.

Els infants i joves que s'han apropat aquests dies al recinte firal han pogut gaudir de tallers de realitat virtual, d'impressió 3D i de robòtica, entre d'altres. En el programa d'activitats infantils hi ha hagut també altres propostes més tradicionals, com ara tallers de pintacares en anglès i espectacles de màgia, organitzats per diferents expositors.

L'automoció, el sector amb major presència a ExproReus, ha comptat amb una quarantena de marques de motos i una xifra similar pel que fa a marques de cotxes, en un espai de gairebé 7.000 m². També s'han pogut veure i comprar productes vinculats a les noves tecnologies, la llar, la restauració i als animals de companyia. El creixent interès per les energies renovables s'ha pogut copsar també en els diferents estands d'aquest àmbit, presents a la fira.

Es realitzarà un estudi per conèixer l'impacte

Des de l'organització de firaReus, està previst donar a conèixer l'impacte econòmic d'aquests 5 dies de fira abans de finalitzar l'any. L'estudi es realitzarà a partir d'enquestes a visitants i expositors. Amb tot, les sensacions han estat positives.

Paraules clau:

Notícies relacionades