Back to top

L'exregidor reusenc Marc Arza encapçalarà les llistes del PDeCAT a Tarragona

Ho ha confirmat al seu compte de Twitter després que ho hagi avançat Tarragonadigital.

El qui va ser regidor de l'Ajuntament de Reus durant els primers mandats de Carles Pellicer, Marc Arza, serà el cap de llista del PDeCAT a les comarques de Tarragona i l'Ebre en vista les eleccions catalanes previstes, inicialment, per al pròxim 14 de febrer. 

Arza ho ha explicat d'aquesta manera al seu compte de Twitter, fent referència a un article publicar a Tarragonadigital:

El retorn

Arza va deixar la política municipal el 2019 i des d'aleshores ha quedat absolutament desconnectat del panorama públic. Més enllà d'entaular debats a través de les xarxes, l'exregidor s'ha mantingut al marge del debat de la res pública als mitjans de comunicació i ha passat desapercebut en actes i esdeveniments de caràcter social i cultural -per bé que no ha deixat d'anar-hi-. Però Marc Arza és un animal polític i no se n'ha pogut estar. 

Fa mesos que defensa els postulats del PDeCAT sense cap mena de morrió i a dos mesos de les eleccions que, presumiblement se celebraran el 14 de febrer, anuncia el seu retorn a la política. Faltarà veure si el partit d'Àngels Chacón i David Bonvehí té suficient múscul al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre per arrancar un diputat. Més tenint en compte que les enquestes del CIS donen una molt baixa intenció de vot per al PDeCAT. Amb tot, conscient que és un valor al territori i al partit, Arza entoma el repte amb il·lusió i ganes de sorprendre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades