Back to top

L'handbol reuneix més de 200 esportistes a Cambrils

El Consell Esportiu del Baix Camp ha organitzat una trobada territorial de minihandbol on hi han participat nou clubs del Camp de Tarragona.
Imatge de la trobada territorial de minihandbol al Pavelló Municipal de Cambrils

FOTOGRAFIA: CH Cambrils

Un total de 237 esportistes han participat aquest dissabte en una de les trobades territorials de minihandbol que organitza el Consell Esportiu del Baix Camp.

En un nou calendari anual, l'esdeveniment inicial ha visitat el Pavelló Municipal de Cambrils, seu del Club Handbol Cambrils. El torneig ha aplegat a 32 equips del Camp de Tarragona de les categories prebenjamí, benjamí i aleví de fins a nou entitats esportives diferents.

Imatge de la trobada territorial de minihandbol al Pavelló Municipal de Cambrils
Imatge de la trobada territorial de minihandbol al Pavelló Municipal de Cambrils

Que els menuts s'ho passin bé és l'objectiu principal de la trobada, ja que en aquestes categories d'iniciació la tècnica instruïda és encara molt bàsica.

30è aniversari del CH Cambrils

El Club Handbol Cambrils no solament ha estat l'amfitrió de l'esdeveniment, sinó també una entitat de referència i un exemple a seguir en totes les matèries.

Enguany compleixen trenta anys d'història i, malgrat que el calendari dels actes encara està per determinar, el plat fort serà la XIX edició del Memorial Vicens Andreu, el torneig més important que celebra l'entitat.

Xavi Solano, coordinador de la base del CH Cambrils: "Tothom treballa amb l'objectiu que l'handbol a Tarragona segueixi creixent, i aquesta és una taxa complexa. Si ens miren a nosaltres veuran que es pot aconseguir".

Enguany es reuniran per assistir-hi diferents personalitats que fa tres dècades van formar part del club.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades