Back to top

L'històric entre el Reus i el Noia al play-off de l'OK Lliga

Aquest dissabte arranca la fase final de l'OK Lliga pel Reus, que s'enfrontarà al Noia en els quarts de final. Des de Canal Reus hem repassat els precedents entre ganxets i sadurninencs en el play-off.

El Reus i el Noia s'han enfrontat en tres ocasions en el play-off de l'OK Lliga (des que la competició es va denominar així el curs 2002/2003). La temporada 2005/2006 el Reus va guanyar l'eliminatòria per la via ràpida (3-0), imposant-se en els dos primers partits que es van jugar al Palau i en el tercer a l'Ateneu (les eliminatòries es jugaven a cinc partits).

El curs següent, i ja a tres partits, ambdós conjunts es van citar a les semifinals. En aquesta ocasió, el Reus va haver de capgirar la derrota inicial i va emportar-se l'eliminatòria en el tercer partit a casa (2-1). I ja al curs 2008/2009, a tres partits i en els quarts de final, els ganxets també van necessitar el tercer duel per aconseguir el bitllet per les semifinals (2-1).

Balanç favorable 

En total, Reus i Noia s'han enfrontat en nou partits del play-off, i el còmput global és de set triomfs i dues derrotes pels reusencs. Unes victòries que han permès que els de la capital del Baix Camp hagin passat de ronda en les tres ocasions. Una bona ratxa que els de Jordi Garcia voldran continuar a partir d'aquest dissabte.

Entrada de franc pel tercer partit

El club ha anunciat que qui compri una entrada pel primer partit dels quarts de final, n'obtindrà una de gratuïta en el cas que l'eliminatòria arribi al tercer partit. Els preus de les entrades són els següents: 

  • Butaca: Abonats 10 euros; no abonats 20 euros.
  • General: Abonat o soci 10 euros; no abonat 10 euros.
  • Menors de 16 anys: Abonat 5 euros; no abonat 5 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades