Back to top

L'Hola Sant Pere! més banyut torna al Mercadal!

Gairebé 1.200 xiquets i xiquetes de 25 escoles de la ciutat han donat la benvinguda a la Festa Major de Reus en una nova edició de l'Hola Sant Pere! de Canal Reus, que després de dos anys torna a la plaça del Mercadal. Enguany, el mosaic dissenyat per Murals de Tarragona ha reproduït el Bou de Reus.

Les 10 del matí era l'hora prevista perquè el Bou de Reus aparegués al ben mig de la plaça del Mercadal. Al voltant de 1.200 nens i nenes de 25 escoles diferents de la ciutat, han participat aquest dimarts d'una nova edició de l'Hola Sant Pere!, l'esdeveniment que dóna el tret de sortida a la Festa Major de Reus i que ha tornat a la plaça del Mercadal després de dos anys d'absència. El 2020 es va haver de celebrar de forma virtual i el 2021 per grups classe a la plaça d'Anton Borrell.

Els alumnes han anat arribant a la plaça del Mercadal a primera hora del matí. Un centenar de professors els han acompanyat. Els accessos a la plaça estaven atapeïts de xiquets i xiquetes, en una marea multicolor que a poc a poc s'ha anat tenyint de negre.

galeria fotos hola sant pere 2022

De mica en mica, el Bou ha agafat forma, com ja ho han fet anteriorment la Víbria, la Mulassa, l'Àliga, el Drac, el Basilisc i el Lleó. Amb tots aquests elements del bestiari popular reusenc s'ha donat, al llarg dels darrers anys, el tret de sortida a la Festa Major de Sant Pere.

Les millors fotos de l'Hola Sant Pere 2022

Una altra de les novetats d'enguany són les imatges aèries, enregistrades, en aquesta ocasió amb un dron, a diferència d'anys anteriors que es feia amb el vol d'una avioneta.

hola sant pere 2022

Programació especial a Canal Reus

Aquest matí, durant la realització del mosaic, s'ha dut a terme un programa especial que s'ha pogut seguir a través de Canal Reus i també a través del web www.canalreustv.cat, a més de les xarxes socials de Canal Reus.

En el marc de l'Hola Sant Pere!, Canal Reus també estrenarà el pròxim dimarts 21 de juny, a dos quarts de nou del vespre, un vídeo promocional amb les millors imatges d'aquest esdeveniment que dóna el tret de sortida a la Festa Major.

L'Hola, Sant Pere! està organitzat per Canal Reus i compta amb el suport de la Regidoria de Cultura i Política Lingüística i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus, la col·laboració de Tomàs Barberà, Murals de Tarragona i el Gremi de Forners de Reus i Baix Camp i Arts Gràfiques RABASSA i el patrocini de Kids&Us, La Martina i Salting Reus.

RECUPERA EL PROGRAMA EN DIRECTE

Descarrega la cartolina i pinta el Bou de Reus


Paraules clau:

Notícies relacionades