Back to top

L'hora dels avis i nets de Mas Pintat proposa compartir un coc ràpid

Els nets han de cuinar un coc ràpid amb la recepta i ajuda dels seus avis, cadascú des de casa seva
coc

Mas Pintat proposa per a aquesta setmana en el marc del programa Avis i néts compartint moments del curs 2019-20 l'activitat "Fem junts un coc ràpid", una iniciativa inclosa també al Reus@Casa, que comença avui dijous i que es pot dur a terme fins al dijous 14 de maig.

L'objectiu de Mas Pintat és continuar el projecte de família extensa, avis i nets, dins una activitat creativa i a la vegada lúdica i, en aquests moments, des del confinament, s'ha adaptat a una manera virtual per tal de mantenir "aquesta activitat periòdica que apropa aquestes dues generacions", tal com explica Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus.

Proposta familiar

Els beneficiaris de la proposta són les famílies d'avis i nets inscrites al programa, però també totes aquelles famílies que s'hi vulguin adherir. L'objectiu de la dinàmica es basa en el fet que els nets han de cuinar un coc ràpid amb la recepta i ajuda dels seus avis, cadascú des de casa seva. Per tant, que comparteixin aquest moment culinari on l'avi o àvia transmet al seu net o neta la seva experiència a la cuina.

El mitjà de comunicació a utilitzar dependrà de les eines tecnològiques que tingui cada família, tot i que es considera oportú poder-se comunicar a través d'una videoconferència de manera que es puguin veure treballant. 

Enviar la foto

Des de Mas Pintat es demana fer una foto del coc cuinat i enviar-la, conjuntament amb el nom i cognoms de l'avi o àvia i en net o neta que hi han participat. S'ha d'enviar per correu electrònic a maspintat@reus.cat i es publicarà a la web de Mas Pintat amb el nom i cognoms dels autors. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades