Back to top

L’hospital de Reus acull la música cambrilenca del Cor de Gòspel Blaus de Mar

En el marc de l'onzena edició del Festival Simfònic, l’hospital ha acollit un dels cent concerts que s’han celebrat aquest passat dissabte per tota Catalunya i Balears.

El Festival Simfònic ha comptat aquest any amb un total de cinc mil cantants i músics, dels quals mil dos-cents pertanyen a la província de Tarragona. Entre ells, hi trobem el cambrilenc Cor de Gòspel Blaus de Mar, qui ha estrenat un dels patis interiors del centre hospitalari reusenc amb el seu concert. 

Concretament, i tenint en compte les directrius de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona per als centres sanitaris, l’acte ha comptat amb un públic restringit, de només 30 persones, que havien reservat prèviament la seva entrada a l'acte.

Rumb a una programació musical estable

Des de l'hospital, i amb aquesta activitat, s’ha buscat donar una visió alternativa del centre sanitari. Asseguren que aquest ha estat el primer de molts concerts que aviat podran concretar-se, ja que la idea és arribar a tenir una programació estable de música a l'entorn de l'hospital.

"Gotta Be Patient" com a punt d'unió del festival d'enguany

Pel que fa al Festival Simfònic, l'objectiu és que hi hagi molts concerts simultanis arreu del territori català i balear
A més, és tradició que totes les agrupacions cantin una mateixa cançó en les seves respectives actuacions. La d’enguany, aprofitant l’apadrinament del festival per part dels Stay Homas, ha estat l’èxit de la pandèmia “Gotta Be Patient”.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades