Back to top

L’Hospital de Reus amplia l’horari de visita als pacients  ingressats

Es manté la presència d’un sol  acompanyant  sempre el mateix, a l’àrea d’hospitalització entre les 12 i les 20h  

L’Hospital amplia l’horari de visita als pacients ingressats i a partir d’avui es permet la presència d’un sol  acompanyant, sempre el mateix, entre les 12 i 20 h a les àrees d’hospitalització no Covid i entre les 14.30  i les 15.30 h a l’àrea de pacients amb aïllament per Covid-19. En la zona de pacients amb Covid també  es contempla, amb autorització de l’equip assistencial, el confinament de l’acompanyant a la mateixa  habitació amb el pacient.  

Altres horaris específics

  • Unitat de Cures Intensives. Es permet la presència d’un acompanyant de 14 a 20 h a la zona no Covid i  de 14 a 15 h a la zona amb pacients en aïllament per Covid. 
  • Àrea de Pediatria i Obstetrícia. Es permet la presència d’un acompanyant durant les 24 h del dia. Servei d’Urgències. Qualsevol visita ha d’estar prèviament autoritzada per l’equip assistencial. 

Així mateix, es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com un  circuit d’entrada i un altre de sortida amb indicadors al terra, cintes de separació i dispensadors de gel  hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees i l’obligatorietat d’utilitzar la  mascareta quirúrgica a tot el recinte hospitalari.  

Paraules clau:

Notícies relacionades