Back to top

L’Hospital de Reus celebra la Setmana de l’Harmonia Interconfessional

L'Hospital vol donar visibilitat a totes aquelles creences i religions que hi ha a la ciutat de Reus

Durant la primera setmana de febrer es du a terme la Setmana Mundial de l'Harmonia Interconfessional. Un esdeveniment que es fa des de 2011 i que va ser proclamada per l'Assemblea General de les Nacions Unides.

Una sala multiconfessional

setmanaHarmoniaInterconfessional

Aquest esdeveniment té la intenció de promoure la idea que la comprensió i el diàleg entre religions constitueixen dimensions importants de la cultura de la pau. És per això que a l'Hospital Sant Joan de Reus disposen d'una sala multiconfessional on les persones poden tenir els seus moments de recolliment i reflexió.

A la capital del Baix Camp hi trobem un gran ventall de confessions: catòliques, evangèliques, islamistes, testimonis de Jehovà, budistes, hinduistes, sikhistes..., entre d'altres. En total, a Reus, hi ha 17 esglésies i centres de culte catòlic, 3 mesquites, 12 esglésies i centres de culte evangèlics i 1 centre budista.

L'Hospital de Sant Joan de Reus té el propòsit de donar visibilitat a totes aquelles creences i religions que hi ha a la ciutat de Reus i que solen tenir relació amb el centre de manera habitual.

Paraules clau:

Notícies relacionades