Back to top

L’Hospital de Reus modifica l’horari de visita als pacients ingressats

Manté la limitació d’un sol  acompanyant per habitació 

L’Hospital actualitza les mesures preventives de seguretat per a la circulació de pacients i els seus  acompanyants establertes amb motiu de la crisi sanitària de la Covid 19 modificant l’horari de visita  als pacients ingressats, que passa a ser de 13 a 14 h. i de 19 a 20 h. Així doncs, a les habitacions només es permetrà la presència d’un sol acompanyant (sempre el mateix) en aquest horari i únicament en casos excepcionals i prèvia valoració per part de l’equip assistencial serà possible  ampliar el nombre d’acompanyants.  

D’altra banda, l’Hospital també disposa del telèfon 663 044 578 per tal que les persones de  referència dels pacients es puguin comunicar, en tot moment, amb el centre. Aquest telèfon està operatiu tots els dies de la setmana entre 8 del matí i les 8 del vespre. 

Així mateix, es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com  un circuit d’entrada i un altre de sortida, amb indicadors al terra, cintes de separació i dispensadors  de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees i l’obligatorietat  d’utilitzar la mascareta quirúrgica a tot el recinte hospitalari. 

Es recomana venir al centre només si és necessari i sempre dins els horaris establerts.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades