Back to top

L’Hospital de Reus restringeix la presència d’acompanyants per l’augment de casos de COVID-19

El centre disposa del telèfon 663 044 578 al servei dels familiars dels pacients ingressats, que està operatiu cada dia de la setmana entre les 8 i les 20 h.

L’Hospital restringeix la presència d’acompanyants a tot el centre com a mesura preventiva davant l’augment de casos de Covid-19 i la situació epidemiològica de Catalunya. Aquestes mesures s’aniran actualitzant en funció de les circumstàncies.

Durant aquest temps, l’equip assistencial informarà diàriament el pacient del seu estat i, en els casos que sigui necessari, aquesta informació es comunicarà al familiar de referència (sempre que el pacient no manifesti el contrari), entre les 13 i les 17 h mitjançant una trucada telefònica.

La presència de l’acompanyant només serà possible en casos excepcionals (pacients pediàtrics, sala de parts, pacients amb discapacitat o amb targeta Cuida’m, nounats i en situacions de final de vida) i prèvia valoració per part de l’equip assistencial. Així mateix, el centre disposa del telèfon 663 044 578 al servei dels familiars dels pacients ingressats, que està operatiu cada dia de la setmana entre les 8 i les 20 h.

Es mantenen les mesures de seguretat

  • L’ús de la mascareta quirúrgica és obligatori a tot l’Hospital.
  • Renteu-vos les mans sovint.
  • S’ha de mantenir la distància de seguretat d’1,5 a 2 metres.
  • No porteu plantes a l’Hospital.
  • Cal respectar la senyalització de seguretat distribuïda per tot el centre.

D'altra banda, des de l'Hospital recorden que, si teniu visita, en cas que no hi pugueu anar, ho comuniqueu al telèfon de Consultes Externes 977 32 12 73 o bé al correu electrònic visites@hospitalsantjoan.cat. Al web LA MEVA SALUT hi trobareu informació de les cites programades.

Paraules clau:

Notícies relacionades