Back to top

L’Hospital Sant Joan estrena un espai d’alletament

Està ubicat a la planta baixa, zona E (color taronja) i dotat de canviador per a nadons i de butaques ergonòmiques on donar el pit o el biberó en un ambient relaxat.
Espai d'alletament

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha estrenat un espai d’alletament on poder donar el pit o el biberó en un ambient relaxat. Està situat a la planta baixa, a la zona E (color taronja) i disposa de tres butaques ergonòmiques i un canviador. 

L’Hospital també ofereix:

  • Xerrades informatives sobre l’alletament matern dirigides a embarassades, mares lactants, pares i família interessats en la lactància materna.
  • Consulta de suport a l’alletament matern de forma individualitzada: per demanar hora es pot trucar al 977 321 273 o enviar un missatge electrònic a lactanciamaterna@hospitalsantjoan.cat
  • Resolució de dubtes i realització de consultes a través del missatge electrònic a lactanciamaterna@hospitalsantjoan.cat

Així mateix, el Banc de Sang i Teixits de l’Hospital disposa d’un banc de llet materna que té per objectiu assegurar l'alimentació amb llet materna de tots els prematurs o nounats de Catalunya que ho necessitin per prescripció mèdica i que, per causes majors, no puguin ser alletats per la pròpia mare.

La llet materna, l’aliment més complet per al nadó

La llet materna és el millor aliment que pot rebre un nadó, ja que és molt més completa que qualsevol altra alternativa. És innòcua i conté proteïnes, anticossos i greixos que garanteixen el creixement i protegeixen el lactant de les malalties més freqüents, com ara la diarrea i la pneumònia. També s'ha demostrat beneficiosa per al desenvolupament neurològic i visual.

L'Organització Mundial de la Salut recomana alimentar el nadó exclusivament amb lactància materna durant els primers sis mesos de vida, ja que aquesta li aporta els beneficis nutricionals necessaris per créixer.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades