Back to top

L’Hospital Sant Joan de Reus commemora el Dia Internacional de la Radiologia

A la rambla d’accés al centre s’ha instal·lat un panell informatiu on es pot veure l’evolució de la tecnologia en el món de la radiologia.

L’Hospital commemora el Dia Internacional de la Radiologia, que se celebra cada 8 de novembre (enguany traslladat a avui dilluns, dia 9), per tal de donar a conèixer com aquesta especialitat contribueix a la millora de la salut dels pacients, així com també la tasca que desenvolupen els seus professionals. Actualment, a través de la radiologia podem diagnosticar fractures, observar l’evolució i desenvolupament del fetus, diagnosticar malalties del cervell i, en general, visualitzar qualsevol part del cos.

Descobriment dels raigs X

El Dia Mundial de la Radiologia és una iniciativa de diverses societats internacionals, entre elles l’European Society of Radiology per commemorar el descobriment dels raigs X per Wilhem Conrad Röntgen el 1895 i a l’Hospital Sant Joan s’ha instal·lat un panell informatiu a la rambla d’accés al centre on a partir de la mà d’Anna Bertha Röntgen, esposa de Wilhem Conrad Röntgen, es pot veure l’evolució de la tecnologia en el món de la radiologia.

Paraules clau:

Notícies relacionades